Logo MojaObčina.si
DANES
18°C
4°C
JUTRI
23°C
8°C
Oceni objavo

Imaš našo podporo

"Vso našo podporo imaš;  veseli smo, da si se odločila za ponovno kandidaturo; želimo, da občina zopet dobi pravega in nam dobro poznanega zastopnika in glasnika v parlamentu, takšnega, ki ga večkrat lahko pocukamo za rokav ali krilo, ga pozdravimo ali mu neposredno izrečemo besede pohvale, graje ali pa zgolj prošnjo" je samo nekaj izjav članov iz zadnje seje občinskega odbora NSi Horjul, ko je bivša ministrica Mojca Kucler Dolinar najavila kandidaturo za poslanko na državnozborskih volitvah, ki so pred nami. 

Ob tem je izpostavila zadovoljstvo, da je v času poslanskega mandata lahko sodelovala pri občinskih projektih in gradnji lokalne skupnosti ter vseslovenske prepoznavnosti Horjula, kot občine polne življenjske moči in ustvarjalnosti. Člani so si na sestanku izmenjali mnenja glede referenduma o arhivih in podprli mnenje Mojce, da je vsak referendum najbolj neposredna priložnost našega sodelovanja in zato je bilo povabilo k udeležbi samoumevno.

Ob koncu sestanka so na mizo prišle domače dobrote in predsednik odbora Pavel Logar je zadovoljen zaključil sestanek ter  besedo predal gostiteljem - Prosenovim iz Žažarja. Od tu naprej pa se ve, kako se večer zaključi pri dobrih ljudeh.   

OO NSi Horjul

Oglejte si tudi