Logo MojaObčina.si
DANES
18°C
4°C
JUTRI
23°C
8°C
Oceni objavo

V Horjulu z januarjem prihaja do menjave zdravnika

Kot smo že poročali horjulska družinska zdravnica Janja PIRC, dr. med., doktor splošne medicine z decembrom odhaja v pokoj. Na občini smo izvedli postopke za podelitev nove koncesije na področju družinske medicine in pridobitev novega zdravnika / zdravnice v obsegu 1,2 tima.   


Na javni razpis, smo prejeli eno popolno vlogo, iz strani Studia R, specialistična zdravstvena dejavnost splošne medicine, d.o.o., Na klancu 22, 1360 Vrhnika, kjer bosta delo zdravnika opravljala Vesna Nikšič , dr. med., dr. spec. druž. med. in Primož Rus, dr. med., dr. spec. med..


Nov zdravnik/zdravnica bosta z delom pričela v začetku januarja 2021 v prostorih sedanje ambulante dr. Pirc, na naslovu Slovenska cesta 17, Horjul. Od januarja 2021 naprej bo telefonska številka za naročanje na zdravnika v Horjulu 051 400 080.


Veseli smo, da do izpada zdravnika v Horjulu ni prišlo saj je dr. Pric prijazno podaljšala svoje delo, do nastopa novega zdravnika. Za njeno dolgoletno delo v Horjulu se ji iskreno zahvaljujemo.


Ob enem vam sporočamo, da zakonodaja predpisuje, da se morajo pacienti ob vsaki menjavi zdravnika na novo opredeliti. Zato so nam iz Studia R prijazno zagotovili, da bodo vsem opredeljenim pacientom dr. Pirčeve, poslali pisna navodila na dom, kjer bodo navedeni vsi potrebni postopki za prehod na novega zdravnika / zdravnico.

Oglejte si tudi