Logo MojaObčina.si

Horjul

JUTRI
22°C
8°C
PET.
20°C
12°C
2873

Poletni vklop ponovno tudi za otroke iz občine Horjul

Tudi letošnje poletje se lahko otroci z območja občine Horjul priključijo Poletnemu vklopu, saj Občina Horjul ponovno sofinancira počitniško varstvo »Poletni vklop – športne počitnice«, ki se bo dogajalo na Vrhniki.

Poletni Vklop bo potekal med 6. julijem 2020 in 28. avgustom 2020, vsak delovni dan med 6:30 in 16:30. Tako kot prejšnje leto lahko otroke pripeljete v ŠPORTNO DVORANO ANTONA MARTINA SLOMŠKA, Pod Hruševco 33 na Vrhniki. 

Poleg tega, da Poletni vklop nudi rešitev za poletno varstvo mlajših otrok, je projekt Zavoda Ivana Cankarja Vrhnika organiziran tudi z namenom, polepšajo poletne počitnice otrokom in jim omogočijo nepozabna doživetja ob sproščenem in aktivnem preživljanju prostega časa. 

Predviden strošek staršev za otroke iz občine Horjul bo znašal 3,00 EUR na dan. Starši pokrijejo tudi stroške izletov, ki so opcijsko na sporedu enkrat tedensko. Organizirana so tudi dnevna kosila, ki jih plačujejo otroci sproti. Ostale stroške bo pokrila Občina Horjul. 

Več informacij bo na voljo na spletni strani Občine Horjul www.horjul.si in na novi spletni strani poletnivklop.si ter Facebook strani Zavoda Ivana Cankarja. 

 

Občina Horjul

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Oglejte si tudi