Logo MojaObčina.si

Horjul

JUTRI
24°C
10°C
ČE.
24°C
7°C
Deli
2041

Poletni vklop 2018

Občina Horjul je letos ponovno sklenila dogovor o sofinanciranju poletnega varstva za horjulske šolske otroke »Poletni vklop«, ki ga organizira Zavod Ivana Cankarja na Vrhniki. 

Poletni vklop bo potekal od 2. julija do 24. avgusta 2018 vsak delovni dan med 6.30 in 16.30 uro. Letos bo zaradi gradbenih del v Osnovni šoli Ivana Cankarja Poletni vklop izjemoma v Športni dvorani Antona Martina Slomška, Pod Hruševco 33, Vrhnika.

Namen letošnjega Poletnega vklopa bo tudi letos nuditi poletno varstvo otrok, predvsem pa polepšati poletne počitnice otrokom in jim omogočiti nepozabna doživetja ob sproščenem in aktivnem preživljanju prostega časa.

Strošek staršev za otroke iz Občine Horjul bo 3 € na dan. Starši bodo krili tudi stroške izletov, ki so na sporedu enkrat tedensko (v gore, na bazen, na morje, v vodni park …) ter opcijsko tudi dnevno kosilo za otroke. Ostale stroške bo krila Občina Horjul.

 

Več informacij in program Poletnega vklopa najdete na spletni strani Zavoda Ivana Cankarja. (http://zavod-cankar.si/sl-SI/a-3404/poletni-vklop-2018)

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi