Logo MojaObčina.si
JUTRI
18°C
6°C
NED.
23°C
8°C
Oceni objavo

Nastop Glasbene šole Vrhnika, enota Horjul v Centru starejših Horjul

V torek, 1. 6. 2021, se je pod balkoni Centra starejših Horjul zopet odvil manjši koncert z veliko nastopajočimi. Nastopila je Glasbena šola Vrhnika, enota Horjul, pod vodstvom Ilonke Pucihar. Nastop so otvorili Anže Bogataj, Miha Trček, Jan Tominec, Neža Kunej, Katarina Vidrih, Stela Muha, Petra Kogovšek, Nives Dolinar in Sara Grdadolnik pod mentorstvom Kristine Smrke. Zapeli so slovensko ljudsko pesem Pod rožnato planino.
Nato je Nives Dolinar, pod mentorstvom Neže Filipič, na violino zaigrala Mozartovo melodijo Turški marš, na klavirju jo je spremljala Ilonka Pucihar. Sledili sta Stela Muha in Petra Kogovšek na flavti, pod mentorstvom Nataše Puconja. Zaigrali sta pesem G. Schocker: Three dances - Coffee Nerves, na klavirju ju je spremljala Ilonka Pucihar. 
Jan Tominec in Vanč Oblak sta pod mentorstvom Ilonke Pucihar na klavirju zaigrala Pomladni in poletni jazz od M. Bobra. Sledila je točka s harmonikam. Miha Trček, Anže Bogataj, Vid Bogataj in Job Jerala so pod mentorstvom Marije Vukoja Plavčak zaigrali Na Robleku in Na Golici od znanega Slavka Avsenik. Za konec so zapeli še pesem Zemlja pleše od G. Strniša in M. Slape, na klavirju jih je spremljal Jaka Pucihar.

Glasbeni šoli Vrhnika, enota Horjul se iskreno zahvaljujemo. Prav tako lepa hvala osebju doma, da so oskrbovancem omogočili prijetno doživetje torkovega popoldneva.

Oglejte si tudi