Logo MojaObčina.si
JUTRI
18°C
6°C
NED.
23°C
8°C
Oceni objavo

Motena dobava el. energije - 6.2.2019 in 7.2.2019

Elektro Ljubljana d.d., Distribucijska enota Ljubljana okolica nadzorništvo Vrhnika obvešča odjemalce, da bo v sredo dne 6.2.2019 od 8:00 do 14:00 ure, zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP PODOLNICA , LESNO BRDO. V primeru slabega vremena bodo dela prestavljena. Elektro Ljubljana d.d., se svojim odjemalcem zahvaljuje za razumevanje.

Elektro Ljubljana d.d., Distribucijska enota Ljubljana okolica nadzorništvo Vrhnika obvešča odjemalce, da bo v sredo dne 6.2.2019 od 8:00 do 8:30 ure, zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP HORJUL-FARMA , ZAKLANEC . V primeru slabega vremena bodo dela prestavljena. Elektro Ljubljana d.d., se svojim odjemalcem zahvaljuje za razumevanje.

Elektro Ljubljana d.d., Distribucijska enota Ljubljana okolica nadzorništvo Vrhnika obvešča odjemalce, da bo v četrtek dne 7.2.2019 od 8:00 do 14:30 ure, zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP HORJUL-FARMA , ZAKLANEC . ( Farma bo tekom dneva na agregatu). V primeru slabega vremena bodo dela prestavljena. Elektro Ljubljana d.d., se svojim odjemalcem zahvaljuje za razumevanje.

Elektro Ljubljana d.d., Distribucijska enota Ljubljana okolica nadzorništvo Vrhnika obvešča odjemalce, da bo v četrtek dne 7.2.2019 od 14:00 do 14:30 ure, zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP LESNO BRDO, TP PODOLNICA . V primeru slabega vremena bodo dela prestavljena. Elektro Ljubljana d.d., se svojim odjemalcem zahvaljuje za razumevanje.

Oglejte si tudi