Logo MojaObčina.si
DANES
18°C
8°C
JUTRI
25°C
7°C
Oceni objavo

Javna obravnava proračuna občine za leto 2018

Občinski svet Občine Horjul je na svoji 15. redni seji dne 28.11.2017 sprejel sklep, da sprejema Predlog proračuna Občine Horjul za leto 2018 in ga pošilja v javno razpravo.

Skladno s sklepom Občinskega sveta bo predlog v javni razpravi od 29.11. do vključno 07.12.2017.

Predlog proračuna je objavljen na spletni strani Občine Horjul in v prostorih Občine Horjul.

Način in rok za vlaganje pripomb:

Pripombe in predlogi k predlogu proračuna, ki jih lahko vlagajo občani in tudi člani občinskega sveta, se naslovijo na župana Občine Horjul po pošti, na naslov občine Občinski trg 1, 1354 Horjul ali po elektronski pošti na naslov: obcina@horjul.si. Vse pripombe in predloge, ki bodo prispeli v pisni obliki v roku, ki je določen, bo župan obravnaval. Skladno z 79.č členom Poslovnika Občinskega sveta Občine Horjul, bo župan Občinskemu svetu pred začetkom obravnave predloga proračuna občine in odloka o proračunu občine pojasnil, katere pripombe občinskih svetnikov in pripomb iz javne razprave je upošteval pri pripravi predloga in katerih ni.

Po končani javni razpravi bo župan najkasneje v petnajstih dneh Občinskemu svetu predložil dopolnjen predlog predloga proračuna in sklical sejo Občinskega sveta, na kateri se bo Predlog proračuna Občine Horjul za leto 2018 obravnaval.

Sklep o javni obravnavi proračuna za leto 2018
Odlok o proračunu za leto 2018
Predlog proračuna - posebni del
Predlog proračuna - splošni del
Načrt razvojnih programov
Letni načrt ravnanja z nepremičnim premoženjem
Letni program prodaje finančnega premoženja
Kadrovski načrt

Oglejte si tudi