Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
8°C
JUTRI
24°C
7°C
Oceni objavo

Horjulski gasilci uspešni

V Zalogu je v soboto, 29. septembra, potekalo mladinsko občinsko tekmovanju v gasilsko-športnih disciplinah treh gasilskih zvez Dolomiti, Horjul in Brezovica. Dan kasneje so tekmovali še člani in članice ter starejši gasilci.
Pionirji in pionirke so se pomerile v vaji z vedrovko in razvrščanju, mladinci in mladinke pa v vaji z ovirami in razvrščanju. Med horjulskimi ekipami so pri pionirjih zmagali mladi gasilci iz Vrzdenca, drugo mesto je zasedla ekipa Horjula, tretje Žažar, četrto Vrzdenec 2 in peto ekipa Podolnice. V mladinski konkurenci pa so zmago odnesli gasilci iz Žažarja. Drugo mesto je pripadlo gasilcem iz Horjula, tretje Podolnici in četrto Zaklancu.

Dan kasneje, v nedeljo, 30. Septembra so se na tekmovanju v gasilsko-športnih disciplin med seboj pomerili še člani in starejši gasilci. Člani so imeli na sporedu vajo z motorno brizgalno in razvrščanje, starejši gasilci pa vajo raznoterosti in vajo s hidrantom. Med Člani A so zmagali predstavniki Žažarja, sledili so jim gasilci iz Podolnice, ekipa Horjul 2, Horjul 1 in Zaklanec. Med ženskami so zmago priborile gasilke iz Horjula pred ekipo iz Podolnice. Med Člani B je slavila Podolnica pred Horjulom. V konkurenci starejših gasilcev pa je zmaga odšla na Vrzdenec, drugo mesto pa v Podolnico.

 

Peter Kavčič, foto: arhiv gasilske zveze Horjul

Oglejte si tudi