Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
3°C
JUTRI
16°C
2°C
Oceni objavo

Vsi uporabniki prejmete dobropis v višini decembrskega računa za ravnanje z odpadki

Ker pri ravnanju z odpadki dosegamo odlične rezultate in tako zmanjšujemo stroške, smo v javnem podjetju Snaga vsem našim uporabnikom  izdali dobropis v višini decembrskega računa za ravnanje z odpadki.

Razlog za dobropis je močno povečan delež ločeno zbranih odpadkov in posledično manjši delež odloženih odpadkov. Skratka: ločeno zbiranje odpadkov se tudi izplača. Manj odloženih odpadkov namreč pomeni manjše stroške, ki omogočajodelni poračun storitve ravnanja z odpadki v letu 2014.

Delni poračun za leto 2014 je v višini zneska decembrskega računa, zato smo našim uporabnikom poleg računa in plačilnega naloga za december poslali še dodatni dokument, in sicer dobropis za delni poračun za leto 2014.

Na računih, ki jih prejmejo uporabniki, je zapisan znesek opravljene storitve, dobropis pa je izdan v enaki višini kot račun. Vrednost plačilnega naloga je posledično 0 EUR.

Izdajo računa in dobropisa hkrati nam nalagajo davčni predpisi in slovenski računovodski standardi. Ker je bila decembrska storitev ravnanja z odpadki opravljena, mora biti tudi obračunana.

Snaga Ljubljana 

Oglejte si tudi