Logo MojaObčina.si
JUTRI
18°C
6°C
NED.
23°C
8°C
Oceni objavo

Športno društvo Polica objavlja nov urnik vadb in rekreacij za novo šolsko leto 2019/2020

Prijatelji športa in rekreacije čas je za novo sezono! NOVI ČLANI vabljeni k vpisu v ŠPORTNO DRUŠTVO POLICA! Vpis bo potekal v ponedeljek, 9.9.2017, med 19:00 in 20:00 v prostorih Podružnične osnovne šole Polica.

S seboj prinesite osebni dokument za vsakega člana.  Po vpisu boste po e-mailu prejeli člansko številko, na podlagi katere se boste za posamezno vadbo vpisali na spletni strani: www.ks-polica.si, na zavihku ŠPORTNO DRUŠTVO.

Vsem, ki ste se vpisali v Športno društvo Polica v preteklih letih, ponoven vpis ni potreben. Predvidoma do 1.9. boste prejeli e-mail s povezavo za izbiro vadbe in rekreacije. Spremljajte nas tudi na Facebook-u.

Opise posameznih vadb najdete na spletni strani: www.ks-polica.si, na zavihku ŠPORTNO DRUŠTVO. Za informacije smo vam na voljo tudi na sdpolica@gmail.com

Celoletna članarina je 75 EUR za odrasle, 55 EUR za otroke do vključno 17 let, študente in za upokojence. V to ceno je vključena ena vadba ali ena rekreacija. V kolikor bi želeli obiskovati več rekreaciji ali vadb, je cena za vsako nadaljnjo vadbo ali rekreacijo znižana na 50 EUR za odrasle, 30 EUR za otroke do vključno 17 let, študente in za upokojence.

*Doplačilo za vadbo Kung Fu je 50 EUR na sezono.

Veselo miganje vam želi Športno društvo Polica :-)

Oglejte si tudi