Logo MojaObčina.si

Grosuplje

DANES
32°C
16°C
JUTRI
31°C
16°C
6303

Razpis priznanj Zveze športnih organizacij Grosuplje za leto 2021

Zveza športnih organizacij Grosuplje, Ljubljanska cesta 40a, 1290 Grosuplje, razpisuje za leto 2021 naslednja priznanja:

1. jubilejna priznanja

- zlati znak Zveze športnih organizacij Grosuplje,
- srebrni znak Zveze športnih organizacij Grosuplje,
- bronasti znak Zveze športnih organizacij Grosuplje.

2. priznanja za športne dosežke

a) v članski in mladinski kategoriji

- zlata plaketa Zveze športnih organizacij Grosuplje,
- srebrna plaketa Zveze športnih organizacij Grosuplje,
- bronasta plaketa Zveze športnih organizacij Grosuplje,

b) v kategoriji kadetov in kadetinj ter starejših dečkov in deklic

- mala zlata plaketa Zveze športnih organizacij Grosuplje,
- mala srebrna plaketa Zveze športnih organizacij Grosuplje,
- mala bronasta plaketa Zveze športnih organizacij Grosuplje,

c) ostalo

- priznanje Zveze športnih organizacij Grosuplje.

3. priznanje za pomemben prispevek pri razvoju športa v Občini Grosuplje

- zlata plaketa Zveze športnih organizacij Grosuplje.


V skladu s Pravilnikom o priznanjih in nagradah Zveze športnih organizacij Grosuplje lahko predloge za priznanja vložijo športna društva, organi Zveze športnih organizacij Grosuplje, javni zavodi s področja vzgoje in izobraževanja, organi Občine Grosuplje ter druge organizacije in posamezniki.

Predlogi za priznanja morajo prispeti na naslov Zveze športnih organizacij Grosuplje (glej zgoraj) do petka, 10. decembra 2021. Kasneje prispelih predlogov se ne bo upoštevalo. Predlogi so lahko dostavljeni osebno, ali poslani po navadni oziroma elektronski pošti.

Predlog mora biti napisan na posebnem obrazcu in mora vsebovati vse zahtevane podatke (podatke o predlagatelju, navedbo priznanja, podatke o kandidatu za priznanje, obrazložitev predloga). Priložiti je potrebno dokumentacijo, s katero se dokažejo športni dosežki kandidata. Upoštevani bodo samo rezultati, ki so bili doseženi v letu 2021! Za posameznike in športne ekipe je potrebno priložiti tudi nekaj kvalitetnih fotografij v elektronski obliki (format JPG). Dostavite jih lahko na CD‐ju, USB ključu ali po elektronski pošti.

Vse informacije o javnem razpisu lahko zainteresirani dobijo na sedežu Zveze športnih organizacij Grosuplje, od ponedeljka do petka, med 7. in 14. uro. Kontaktna oseba je Franc Vidmar (telefon: 01 7864 746 ali 031 446 557, e‐pošta: franc.vidmar@zso‐grosuplje.si), pri katerem lahko prejmete razpisno dokumentacijo in pravilnik, v katerem so navedeni kriteriji za podelitev priznanj. Javni razpis, skupaj s povezavami do razpisne dokumentacije, je objavljen tudi na spletnem portalu Občine Grosuplje.

Dobitnike priznanj bo izbralo predsedstvo Zveze športnih organizacij Grosuplje, ki bo ob tem določilo tudi način podelitve priznanj. Pri tem bo upoštevalo trenutno stanje in veljavne ukrepe za preprečevanje širjenja okužb z virusom SARS‐CoV‐2.Zveza športnih organizacij Grosuplje
predsednik: Grega Rozina

Dokumenti, priloge:

Všečkaj objavo


Oceni objavo


Oglejte si tudi