Logo MojaObčina.si
JUTRI
16°C
3°C
SOB.
18°C
7°C
Oceni objavo

Podpis pogodbe za izdelavo projektne dokumentacije za izgradnjo prizidka k Osnovni šoli Brinje Grosuplje

Župan Občine Grosuplje dr. Peter Verlič je včeraj z direktorjem podjetja Ravnikar Potokar arhitekturni biro d.o.o. Robertom Potokarjem podpisal pogodbo za izdelavo projektne dokumentacije za izgradnjo prizidka k Osnovni šoli Brinje Grosuplje.

Skladno s pogodbo izdelava projektne dokumentacije za izgradnjo prizidka k Osnovni šoli Brinje Grosuplje vključuje: projektno dokumentacijo za pridobitev projektnih in drugih pogojev (DPP), projektno dokumentacijo za idejni projekt (IDP), projektno dokumentacijo za pridobitev mnenj in gradbenega dovoljenja (DGD), projektno dokumentacijo za izvedbo gradnje (PZI) in projektno dokumentacijo izvedenih del (PID).

Poleg projektne dokumentacije je predmet naročila tudi projektantski nadzor.

Pogodbena vrednost izdelave znaša 408.700,00 evrov z ddv.

Osnovno šolo Brinje Grosuplje že dlje časa pesti prostorska stiska. V želji po izvajanju kvalitetnega in nemotenega učnega procesa bomo zgradili nov prizidek k šoli s 5 matičnimi učilnicami in telovadnim prostorom, predvideni pa so tudi drugi manjši posegi po celotni šoli, skladno glede na potrebe šolskega programa.

Širitev bo omogočila tudi prihod učencev iz DE Adamičeva nazaj na matično šolo in s tem sprostitev učilnic za potrebe Osnovne šole Louisa Adamiča Grosuplje.

 

Jana Roštan

Oglejte si tudi