Logo MojaObčina.si
JUTRI
20°C
13°C
SRE.
20°C
12°C
Oceni objavo

Podpis pogodbe za dobavo in montažo tribun na nogometnem igrišču Brinje

Župan Občine Grosuplje dr. Peter Verlič je v petek, 29. julija 2022, z direktorjem podjetja Taurus IQ d.o.o. Markom Kastelicem podpisal pogodbo za dobavo in montažo tribun na nogometnem igrišču Brinje. Podpisu pogodbe je prisostvovala tudi Tanja Rauh, sodelavka za javna naročila na Občini Grosuplje, seveda sta se veselemu dogodku, še posebej za Nogometni klub Brinje Grosuplje, pridružila tudi predsednik kluba Andraž Zrnec in član upravnega odbora Janez Kušlan.

Nogometni klub Brinje Grosuplje resnično živi in kot se lahko mnogokrat, ko gremo mimo, prepričamo tudi sami, na nogometnem igrišču na Brinju svoje nogometne sanje udejanjajo naši najmlajši nadebudni nogometaši, cicibani, pa mlajši in starejši dečki, kadeti, mladinci, člani in veterani, ter tudi dekleta, ki kot pravijo, odločno sporočajo, da nogomet ni samo moški šport. Da bo prava spodbuda našim nogometašem in nogometašicam prihajala tudi iz tribun, da se bo na tekmah čutilo tisto pravo nogometno vzdušje, pa bomo na pobudo vodstva kluba na igrišču postavili novo tribuno s kar 489 sedišči. Da se bo šport v naši občini razvijal, krepil še naprej.

Pogodbena vrednost dobave in montaže tribun na nogometnem igrišču Brinje znaša 99.329,96 evrov z ddv. Tribune morajo biti dobavljene in montirane najkasneje do 15. oktobra 2022.

Jana Roštan

Oglejte si tudi