Logo MojaObčina.si
JUTRI
20°C
7°C
SOB.
26°C
5°C
Oceni objavo

Nagradni natečaj za najboljši komunikacijski načrt za lansiranje projekta pametnega mesta

Razpisujemo javni nagradni natečaj za pripravo načrta komunikacijske podpore projektu pametnega mesta. Projekt pametnega mesta, ki bo predvidoma zaživel spomladi, združuje sklop inovativnih in naprednih pametnih storitev, ki dvigujejo kakovost življenja občanov (med drugim mestni potniški promet in integriran javni potniški promet ter storitve parkiranja, ki bodo na voljo najprej, do njih pa bo možno dostopati z enotno mestno kartico).

S kampanjo, ki jo bomo izvedli na podlagi predlogov zmagovalnega načrta, želimo občane informirati o projektu in jih spodbuditi k vključitvi. Natečaj bo potekal do 29. januarja 2019, izbrana rešitev pa bo nagrajena s pet tisoč evri.

Komunikacijski načrt mora zajemati predloge krovnega imena za projekt pametnega mesta, celostno grafično podobo, ki bo odražala vsebino projekta ter splet komunikacijskih aktivnosti za ciljne javnosti, opredeljene v natečaju.

Na razpis se lahko prijavijo fizične in pravne osebe s sedežem v Mestni občini Novo mesto ter fizične in pravne osebe, ki nimajo sedeža v Mestni občini Novo mesto, vendar bodo vsebine vezale na območje Mestne občine Novo mesto.

Natečaj je na voljo TUKAJ.

Oglejte si tudi