Logo MojaObčina.si
DANES
18°C
8°C
JUTRI
25°C
7°C
Oceni objavo

Novosti iz Groša: za 3 evre na hrano v Kongo, potem pa na fitnes...

S študentskim klubom Groš smo z novo izvoljenim upravnim odborom stopili v novo leto. Trudimo se za čim večjo pestrost aktivnosti, ki jih lahko ponudimo članom. Kot že v prejšnjih letih organiziramo vse,  od športnih do kulturnih in izobraževalnih dejavnosti.

 

Z letošnjim letom  še povečujemo pestrost ponudbe našim članom. Novosti so predvsem na področju študentske prehrane in športnih aktivnosti, ki se še kako priležejo ob napornem in tudi majn napornem študiju. Člani sedaj lahko za tri evre pojedo odličen obrok v restavraciji Kongo in se nato odpravijo v fitnes ceter Optimum ali na jogo.  

 

Poleg  naštetega se trudimo biti pozorni do naših članov in ostalih prebivalcev upravne enote Grosuplje. Ob dnevu zaljubljencev smo mimoidočim poklanjali rožice, za pusta pa so se srečneži, ki so se znašli na pravem mestu in ob pravem času lahko posladkali s slastnimi Groševimi krofi. Rrazdelili smo jih kar 300. Organizirali smo tradicionalno pustovanje v klubu GROŠ.  Za dijake zadnjih letnikov smo organizirali  spoznavni večer, glasbo  je vrtel DJ, nato pa je nastopila skupina Napellus z rock izvedbo poljudnih pesmi.

 

Člani upravnega odbora smo vam na voljo ob uradnih urah ob ponedeljkih od 17. do 19. ure in ob sredah od 18. do 20 ure v prostorih Študentskega kluba GROŠ, kjer se lahko prijavite na projekte, si zagotovite bon za fitnes, prehrano ali pa kupite karte za Kolosej, vse po zelo ugodnih cenah.

Prav tako smo vedno odprti za kakršnekoli predloge s strani študentov, saj bi želeli v prihodnje ponuditi še več. Navsezadnje smo tu za vas. 

 

Študentski klub GROŠ

Oglejte si tudi