Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
8°C
JUTRI
24°C
7°C
Oceni objavo

Vpis v Študentski klub GROŠ

Po pestrem poletju, smo v ŠK GROŠ pripravljeni za začetek novega študijskega leta.

Tako smo s polnim zagonom, konec septembra ter prve dni oktobra, zavzeli Adamičevo ploščad v Grosuplju. V centru mestnega vrveža smo postavili stojnico ali pa bolje rečeno mini dnevno sobo, s katero smo mimoidoče dijake in študente vabili k vpisu, jim predstavili naše delo in dogodke ali pa jim bili le spontani klepet. Vpis v ŠK GROŠ je brezplačen, članom nudimo številne ugodnosti, organiziramo številne zabave in poučne projekte, prav tako smo odlična ekipa, ki se ji splača pridružiti. Seveda smo na stojnici ponosno predstavili tudi naš nov merch. Stojnico smo kasneje, za par dni, preselili še v Ivančno Gorico in Dobrepolje. Če pa nas niste ujeli na stojnica, se še vedno lahko vpišete v času uradnih ur. Te tudi letos ostajajo v ustaljenem urniku, ki je:

Grosuplje: ob ponedeljkih, sredah in petkih med 18. in 20. uro,

Ivančna Gorica: ob torkih, med 18. in 20. uro,

Dobrepolje: po predhodnem dogovoru.

Za spomin na poletje pa ponovno organiziramo enega bolj priljubljenih dogodkov. V sredini meseca se je tako odvijal adrenalinski in že tradicionalni karting

Za konec pa še enkrat povabimo vse zainteresirane k sodelovanju pri ustvarjanju lokalnega študentskega glasila ŠODR. Svoje članke, kratke zgodbe, fotografije, poezije, revizije, razmišljanja, strokovna besedila, itd. lahko oddate na elektronski naslov: glasilo@klub-gros.com. Povabimo vas tudi k spremljanju naših socialnih omrežjih: Facebook (GROŠ študentski klub) in Instagram (@sk.gros) profil ter spletne strani www.klub-gros.si, kjer lahko najdete mnogo aktualnih novic in dogodkov ter podatke o delovanju kluba, klubski merch in še veliko zanimivega.

Groševcu ni nikoli dolgčas!

Tjaša Bregar, ŠK GROŠ 

Oglejte si tudi