Logo MojaObčina.si

Grosuplje

DANES
13°C
1°C
JUTRI
12°C
2°C
5431

Groševo poletje 2021

September je čas za inventuro poletja. In kaj lahko rečemo o Groševem poletju? To, da je bilo polno, pestro, zabavno, družabno, nasmejano, ... skratka pozitivno.

Kaj vse se je dogajalo pod okriljem Študentskega kluba GROŠ? No, naj obudimo spomine na pestro poletno dogajanje. Začeli smo že junija, ko smo na Srednji šoli Josipa Jurčiča v Ivančni Gorici organizirali Grošev zajtrk, ki je potekal v sodelovanju z Zvezo Škis. Dijakom, študentom in ostalim mimoidočim smo na stojnici ponudili zdrave oblike zajtrkov, ki so bili sestavljeni iz izdelkov lokalnih pridelovalcev. Za tkanje prijateljskih vezi smo v začetku julija priredili heng na verandi. Seveda pa to ni bil edini dogodek, na katerem smo širili poznanstva. Družili smo se na nekaterih že znanih projektih, kot so karting tekmovanje, pohod na Veliko planino ter kopanje na reki Kolpi. Poleg tradicionalnih srečanj pa se lahko pohvalimo z nekaterimi svežimi dogodki, tako smo v okviru projekta šapice na izletu, peljali svoje kosmatinčke na izlet do izvira reke Krke. Nismo pozabili niti na športno obarvane dogodke, tako je bila ena izmed avgustovskih nedelj namenjena turnirju odbojke na mivki, aktivni smo bili tudi pri igri paintballa. Ker smo dijaki in študentje vedno želni znanja, smo se izobraževali na VHF tečaju in photoshop delavnici. Mesec september je bil namenjen tudi za Groševo umetniško razstavo, pri kateri je pet mladih na ogled postavilo svoja umetniška dela, ki si jih je bilo mogoče ogledati od 6. – 10. 9. v naših klubskih prostorih. Seveda pa nadaljujemo niz dogodkov tudi v prihodnje. Oktober bo prav gotovo pika na i Groševemu poletju 2021.

Dijaki, študentje POZOR! Novo študijsko leto pomeni tudi ponoven vpis v študentski klub. Vpis je možen v času uradnih ur, ki se še vedno odvijajo v enakih terminih. V Grosuplju smo vam na voljo ob ponedeljkih, sredah in petkih med 18. in 20. uro, v Ivančni Gorici ob torkih, med 18. in 20. uro, v Dobrepolju pa po predhodnem dogovoru. Bo pa kar nekaj priložnosti za vpis izven urnika uradnih ur. O vseh možnostih boste obveščeni preko socialnih omrežjih omrežjih: Facebook (GROŠ študentski klub) in Instagram (@sk.gros) profil ter spletne strani www.klub-gros.si. Seveda tam najde še mnogo aktualnih novic in dogodkov ter podatke o delovanju kluba.

Jeseni prihaja druga izdaja našega študentskega glasila ŠODR. Zato vas člane vabimo, da nam ga pomagate soustvariti z oddajo vaših člankov, kratkih zgodb, fotografij, poezij, revizij, razmišljanj, strokovnih besedil ali s kakšnim drugim delom izpod vaših rok. Rok za oddajo materiala je petek, 22.10.2021, na elektronski naslov: glasilo@klub-gros.com.

Groševcu ni nikoli dolgčas!

Tjaša Bregar, ŠK GROŠ 

Všečkaj objavo


Oceni objavo


Oglejte si tudi