Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
8°C
JUTRI
19°C
7°C
Oceni objavo

Košarkarskemu klubu Grosuplje zaupana organizacija letošnjega All Stars-a

Po lanskoletni organizaciji Superpokala je bila letos Košarkarskemu klub Grosuplje zaupana še organizacija dogodka All - Stars 2013. Tako si boste lahko ljubitelji košarke mlade slovenske košarkarje ter igralce Lige Telemach ogledali v grosupeljski športni dvorani Brinje in sicer 29. decembra.

 

Poleg šestih tekem in pestrega spremljevalnega pograma pa bosta Košarkarska zveza Slovenije in Košarkarski klub Grosuplje pripravila tudi obilico nagradnih iger in drugih presenečenj.

 

Tako kot vedno bo tudi letos izbira igralcev in glavnih trenerjev na članski tekmi v rokah vas, dragi ljubitelji košarke. Za svoje favorite boste lahko glasovali preko spletnega glasovanja, ki se bo na www.kzs.si začelo v torek, 3. decembra, že dan kasneje pa se bo na spletni strani Eventima in njihovih prodajnih mestih, začela tudi prodaja vstopnic.

 

Anže Blažič, vodja organizacije All - Starsa 2013:

"All - Stars je že od nekdaj pravi praznik slovenske moške košarke in nič drugače ne bo niti letos, ko se bodo na parketu znova predstavili nadebudni mladi igralci, med njimi tudi kandidati za reprezentance do 16, 18 in 20 let za evropska prvenstva 2014 ter članski košarkarji, ki se borijo za naslov najboljših v državi. Gostitelj dogodka bo tokrat KK Grosuplje, ki se je v preteklosti že izkazal z odlično organizacijo turnirjev mlajših starostnih kategorij ter Superpokala 2012, na katerem je dvorana pokala po šivih. Prepričan sem, da bo tokrat enako, saj se Grosuplje zaradi dobrega strateškega dela kluba razvija v zelo pomembno košarkarsko mesto, kamor so na All - Stars 2013 seveda toplo vabljeni ljudje z vseh koncev in krajev Slovenije."

 

Sandi Grubelič, predsednik Košarkarskega kluba Grosuplje:

"Znova imamo prijeten razlog za veselje. V Grosupljem smo počaščeni, da nam je KZS letos zaupala organizacijo All - Starsa 2013, ki se bo odvijal v nedeljo, 29. decembra 2013, v dvorani Brinje. Dogodek je pomemben za vse ljubitelje košarke, našo lokalno skupnost in širšo javnost, predvsem pa za otroke, ki stopajo v svet košarke. Pri KK Grosuplje bomo tradicionalno, kot na vsakem uradnem dogodku KZS, projekt izpeljali profesionalno, z bogatim spremljevalnim programom in brezhibno organizacijo. V naprej se zahvaljujemo Občini Grosuplje, ZŠO Grosuplje, sodelujočim, KZS in vsem košarkarskim klubom."


Marko Antonijević

Oglejte si tudi