Logo MojaObčina.si
JUTRI
18°C
8°C
SOB.
25°C
7°C
Oceni objavo

Računalniška delavnica za kmetovalce

Po delavnici v Dobrepolju trinajst kmetovalcev učinkovito uporablja računalnik.
V začetku letošnjega leta je podjetje AGORA d.o.o. v Dobrepolju organiziralo računalniško delavnico z naslovom: »Pri kmetovanju si pomagam z računalnikom«. Delavnico sta sofinancirala Ministrstvo za izobraževanje, znanost, kulturo in šport ter Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

 

V dogovoru z Občino Dobrepolje, se je delavnica izvajala v občinski sejni sobi. Izvedenih je bilo 10 srečanj v skupnem obsegu 50 šolskih ur. Trinajst udeležencev se je na zanimiv delavniški način praktično usposabljajo za pisanje dokumentov, izdelavo preglednic, brskanje po spletu in delo z elektronsko pošto. Zanimiva in prijetna izkušnja vodenega druženja z računalnikom je udeležencem omogočila pridobitev dovolj praktičnega znanja, da ga že koristno uporabljajo pri svojem delu in življenju.

 

Sodobna družba od vsakega posameznika pričakuje osnovno obvladovanje računalnika in enako velja tudi za kmetovalce. Računalniška tehnologija nam omogoča lažje vključevanje v sodobne tokove ter pridobivanje in izmenjavo informacij, ki nam lahko na različne načine izboljšajo kakovost dela in življenja.

 

Več informacij je objavljenih na spletni strani www.agora.si

Oglejte si tudi