Logo MojaObčina.si

Grosuplje

DANES
15°C
-2°C
JUTRI
15°C
-2°C

Vaje za boljše videnje brez očal in tehnike

2121

Vabljeni na predavanje z Mario Ano Kolman

Vaje za boljše videnje brez očal in tehnike za odpiranje tretjega očesa

v ponedeljek, 26. marca, ob 19.00 uri

v predavalnici Žarek, Brezje pri Grosupljem 75a

Od iznajdbe oftalmoskopa l.1851 dalje velja prepričanje, da je vid pogojen s pravilnim delovanjem majhnih ciliarnih mišic v notranjosti očesa. Oftamologi na osnovi tega prepričanja določajo dioptrijo in predpišejo določena očala ali leče, ki pa vida ne popravijo –prav nasprotno, z leti se dioptrija le še povečuje. Glavni pogoj za dober vid brez očal ali leč so zunanje očesne mišice, ki pa jih moramo krepiti z vajami. Že v tednu dni rednih vaj se vid tako občutno popravi, da mnogi očal ne potrebujejo več.

Tehnike za odpiranje in tudi oživljanje tretjega očesa so bile nekoč okultno znanje, namenjeno le posvečencem. V t.i. tretjem očesu, ki je pravzaprav žleza češarika, je sedež intuicije in uravnalo ritma hormonalnih in celičnih sistemov. S preprostimi tehnikami lahko dosežemo odlično psihofizično zdravje, razvijemo intuicijo in v organizmu dosežemo stanje, da je število mladih in zdravih celic večje od števila starih in okvarjenih celic.V Žarku so vam že zdaj in bodo tudi po predavanju na voljo knjige in publikacije avtorice in predavateljice Marie Ane Kolman, več na povezavi.
Predavanje je brezplačno.
V predavalnico vstopamo v copatih, ki jih lahko prinesete s seboj.
Število slušateljev je omejeno, zato prosimo za obvezne prijave do 23. marca na zarek@siol.net ali po telefonu Helena 031 614 898
Veselimo se srečanja z vami.

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!