Logo MojaObčina.si

Grosuplje

DANES
8°C
3°C
JUTRI
3°C
2°C

10. dan jagod in špargljev - prestavljeno na 27. maj 2018

3041
Organizator: Društvo za razvoj podeželja Laz
Deli

Vabimo vas na 10. dan jagod in špargljev v osrednjo Slovenijo na Breg pri Litiji, ki bo v nedeljo 27. maja 2018 od 10:00 dalje.

Breg pri Litiji postaja vse bolj prepoznaven, saj slovi kot vas, ki predeluje kakovostno hrano. Posebej se lahko pohvalijo s kakovostnimi jagodami in šparglji, pridelanih in pobranih v vrhuncu sezone.

Društvo za razvoj podeželje Laz ravno iz tega razloga  že 10-ič organizira kulinarični in rokodelski dogodek. Pohvalimo se lahko z naraščajočim številom obiskovalcev.

Kulinarični dogodek je tudi tokrat organiziran na znani in preverjeni lokaciji pri Gasilskem domu na Bregu pri Litiji, kjer poskrbimo, da se vsi naši obiskovalci počutijo dobrodošlo.

Tudi letos se bodo stojnice šibile pod slastnimi jedmi  pripravljenih iz špargljev in še bolj dišečega peciva iz domačih jagod.

Obiskovalci bodo lahko poizkušali  še druge domače dobrote, ki so jih pripravile gospodinje in gostinski ponudniki. 

V Društvu za razvoj podeželja Laz smo se skupaj s sosednjo Domačijo Paternoster odločili, da se bo obiskovalcem prireditve omogočil pogled v življenje čebel.

Z otroškim kotičkom bomo poskrbeli za naše najmlajše. Vsi skupaj pa se bomo lahko ob zvokih narodno zabavne glasbe tudi zavrteli.


Vabljeni na kulinarični dogodek v naravi!


Kako do nas:

Izhodišče Ljubljana: Ljubljansko obvoznico, ki povezuje Ljubljano z Štajersko, zapustite v Šentjakobu in zapeljite na zasavsko cesto. Po 28 km vožnje prispete v Litijo, kjer prečkate most čez reko Savo in nadaljujte v smeri Zagorja ob Savi. Po 1,5 km zavijete iz zasavske ceste desno v vas Breg pri Litiji. Usmerjevalne table vas bodo vodile do prireditvenega prostora.

 

Iz Dolenjske smeri: Avtocesto zapustite na Biču ali Ivančni Gorici. Sledite obcestnim znakom za smer Litija. Peljete se mimo gradu Bogenšperk. Po 21 km prispete v Šmartno pri Litiji, kjer stoji mogočna cerkev. Po 2 km vožnje v smeri Zagorje ob Savi prispete v vas Breg pri Litiji. Usmerjevalne table vas bodo vodile do prireditvenega prostora.

 

Več informacij na www.laz.si, za dodatna vprašanja smo na voljo na drustvo.laz@gmail.com in  070 303 321, 051 312 739.

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
Digitalni marketing v Slovenij