Logo MojaObčina.si
DANES
26°C
12°C
JUTRI
23°C
16°C
Oceni objavo

Festival duševnega zdravja 2024

Da bi prebivalkam in prebivalcem Slovenije približali področje duševnega zdravja in dvignili ozaveščenost o pomembnosti duševnega zdravja, ki je mnogo več kot zgolj odsotnost bolezni, bo letos 15. maja 2024, od 10. do 18. ure, pred stadionom Ljudski vrt v Mariboru, potekal 2. Festival duševnega zdravja, ki je namenjen ljudem različnih starosti; mladostnikom, odraslim osebam (staršem, delovno aktivnemu prebivalstvu) in starejšim.

Vsi sodelujoči na prireditvi delujemo na področju promocije in skrbi za duševno zdravje, preprečevanja duševnih motenj in stisk, pri čemer spoštujemo načela varovanja človekovih pravic in sočasno zmanjšujemo stigmo na tem področju ter posledično stremimo k optimalnemu duševnemu zdravju celotne skupnosti.

Za udeležbo na predavanjih in delavnicah na 2. Festivalu duševnega zdravja, ki bo 15. maja 2024, od 10. do 18 ure, pred stadionom Ljudski vrt v Mariboru, je potrebna predhodna prijava, ki jo lahko opravite na naslednji povezavi. Ali https://anketa.nijz.si/a/0d86da74

Prijava je možna do zapolnitve mest!

QR koda za prijavo:

    

več na linku:

https://nijz.si/nijz/festival-dusevnega-zdravja-2024/

Oglejte si tudi