Logo MojaObčina.si

Gornja Radgona

DANES
7°C
-3°C
JUTRI
6°C
-4°C

Predstava za otroke: POD PRAZNIČNIM DEŽNIKOM

Organizator: ZAVOD ZA KULTURO, TURIZEM IN PROMOCIJO GORNJA RADGONA
Kontaktni podatki organiztorja: Zavod Kultprotur, +386 (0)2 564 89 07.
Vstopnina: 2,50€
Dom kulture Gornja Radgona

V novi resničnosti , ki je zaradi epidemije prikrajšala otroke za veliko prijetnih doživetij, nismo pozabili, kako zelo majhni in veliki potrebujemo kulturo, umetnost in občasni pobeg v pravljični svet. Vabljeni k obisku druge izmed 6 predstav, ki jih ponuja radgonski Otroški abonma 2021/2022, z naslovom Pod prazničnim dežnikom. V Domu kulture Gornja Radgona v četrtek, 2. 12. 2021, ob 17. uri. Za abonma in izven!

Medo Edo in pingvinček Pin sta najboljša prijatelja na svetu. Čeprav živita milijone kilometrov narazen, sta se letos odločila, da se srečata na pol poti in novo leto 2022 počakata skupaj. Cesta ju bo peljala skozi praznično okrašena mesta, deževni gozd, čez tovarno igrač, do največjega vrtiljaka na svetu in na koncu morda, če bodo pomagali otroci, do objema, voščila in velikega spoznanja.
Predstava, ki traja cca. 35 minut, je primerna za predšolske otroke ter osnovnošolce I., II. in III. triade.

Predprodaja abonmaja (10 €) poteka v Mladinskem centru, v TICu Gornja Radgona in v muzeju Špital. Na voljo bodo tudi vstopnice za posamezne predstave (2,50 €), in sicer na blagajni Doma kulture Gornja Radgona, ki se bo odprla vsakič uro pred predstavo.

Predstava bo potekala v skladu z navodili NIJZ.

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi