Logo MojaObčina.si
JUTRI
24°C
9°C
TOR.
22°C
14°C
Oceni objavo

Razstava Čudežne zverinice Bled

Na Bledu je znova odprta razstava Čudežne zverinice Bled, ki jo najdete v stavbi nekdanje trgovine Mercator na Ljubljanski cesti 13a.

Biologinja Nika Leben skrbi za živali, prostor pa je postal kombinacija muzeja, zavetišča in razstave eksotičnih živali.

Kdo so čudežne zverinice? Kače, žabe, kuščarji, papige in druge eksotične živali, ki se jim ljudje odrečejo. Včasih so se imenovale čudovite živali, a ker so se zdaj preselile na novo lokacijo, jim je njihova skrbnica nadela novo ime.

Postanite oskrbnik eksotičnih živali

Čarobne zverinice omogočajo tudi edinstveno doživetje, kjer lahko premagate svoje strahove, se preizkusite v negi eksotičnih živali in obenem naredite dobro delo, saj pomagate živalim v zavetišču eksotičnih hišnih ljubljenčkov. 

Aktivnost je primerna za vse ljubitelje živali, otroke od šestega leta dalje in odrasle.

Na edinstveni razstavi v Sloveniji, ki je kombinacija muzeja, zavetišča in razstave eksotičnih živali si lahko ogledate številne predstavnike plazilcev, kač, kuščarjev, želv, ptičjih pajkov, žuželk in sesalcev. Številne od njih boste imeli možnost tudi pobožat ali celo negovati. Večina živali ima neko zgodbo in naši oskrbniki te zgodbe z veseljem delijo z obiskovalci. Zelo primerna dejavnost za vse ljubitelje živali, predvsem družine. Ker so v zaprtem in ogrevanem prostoru pa je obisk še posebej primeren za dneve, ko je nekoliko slabše vreme. 


Oglejte si tudi