Oceni objavo

Obvestilo o selitvi Knjižnica Bled

BLEJSKA KNJIŽNICA JE PRIPRAVLJENA NA SELITEV
 
Knjižnica Blaža Kumerdeja Bled bo kmalu dobila nov dom. Stara knjižnica na Ljubljanski cesti 10 bo odprta do sobote, 5. marca.
V ponedeljek, 7. marca knjižnica zapira svoja vrata in začne se selitev v drugo nadstropje Medgeneracijskega centra Vezenine Bled. Stavba ima čudovito, leseno konstrukcijo. Njena fasada v obliki čipke spominja na tovarno Vezenine Bled, ki je delovala na tem prostoru.
Pri selitvi okrog  50.000 enot knjižnega gradiva so pomoč zaposlenim knjižničarjem že obljubili številni občani. Pri selitvi nam bo pri prenosu gradiva na novo lokacijo pomagala Slovenska vojska.
Otvoritev knjižnice in MGC Vezenine Bled je predvidena v nedeljo, 10. aprila, na praznik Občine Bled.
Vse do sobote, 5. marca, ste člani knjižnice toplo vabljeni, da  pridete po čim več knjig in si jih izposodite za daljši čas. Z vsakim izposojenim gradivom, ki ga boste vrnili v novi knjižnici, nam boste pomagali pri selitvi.
Članom bomo omogočili daljši rok izposoje. Gradivo, ki si ga boste izposodili po 15. februarju, boste lahko brez zamudnine vrnili v novi knjižnici najkasneje do srede, 11. maja. 
Gradiva blejske knjižnice ne bo mogoče vrniti v drugih enotah Knjižnice ATL Radovljica.
V času selitve blejske knjižnice v tej enoti ne bo izposoje pa tudi vračila gradiva ne. V tem času si boste knjige in drugo gradivo lahko nemoteno izposojali v vseh preostalih  enotah Knjižnice A.T. Linharta Radovljica, ki bodo odprte po ustaljenem urniku.
 
Blejski knjižničarji


Oglejte si tudi