Logo MojaObčina.si

Gorje

DANES
30°C
15°C
JUTRI
31°C
14°C

V Gorje prihaja Upravna enota

Odrasla gledališka skupina KUD Kamot iz Zasipa je v začetku januarja na domačem odru premierno uprizorila novo veseloigro, ki je tudi tokrat nastala pod peresom ene in edine Lucije Vidic. 

 

Tretja avtorska predstava Upravna enota vas bo zopet nasmejala, saj vsak pozna državni upravni sistem. Kaj sploh je upravna enota? Je državni organ, ustanovljen za opravljanje nalog državne uprave, da se zagotavlja racionalno in učinkovito opravljanje upravnih nalog. V naši državi jih je trenutno oseminpetdeset. In kako se počutijo uporabniki, ki hodijo od okenca do okenca? Kako se počutijo zaposleni, ki se spopadajo z vedno novimi zakoni, podzakoni, akti in pravili? Kaj se zgodi, če kdo izgubi razum pri urejanju birokracije? Kako je, če policisti izvedejo akcijo na upravni enoti?

 

Vse to vam bodo prikazali nastopajoči Lucija Vidic, Meta Vodnjov, Nataša Anderle, Lea Dabič, Domen Ivanšek, Mark Džamastagič, Andrej Gracelj, Jure Kozjek. Za tehnično podporo skrbi Nejc Hlebanja.

 

Poznate nas že po Usodni pletni in Pokljuškem zdravniku. Tudi Upravna enota vas ne bo razočarala.

 

Vabimo vas k ogledu igre, ki bo v soboto, 1. februarja, ob 19.30, v Gorjanskem domu.

 

Če pa nas slučajno zamudite, bo igra v naslednjih tednih gostovala po kulturnih domovih bližnje okolice: 2. 2. v Boh. Češnjici, 7. 2. na Lancovem, 9. 2. v Bohinjski Bistrici.

 

Spremljajte nas na fb-strani KUD Kamot!

 

Ana Hlebanja za KUD Kamot Zasip

Všečkaj objavo


Oceni objavo


Oglejte si tudi