Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
8°C
JUTRI
20°C
7°C
Oceni objavo

Prostovoljca Popotniškega združenja Slovenije prepotovala svet

Po 107.667 km poti sta se prostovoljca Popotniškega združenja Slovenije Simona in Jure končno vrnila domov. Njuno potovanje okoli sveta smo v zadnjem letu redno spremljali tudi na Popotniškem združenju Slovenije. Ljubosumja ni primanjkovalo in ob vsaki fotografiji iz njune poti se je prikradla misel »Tudi jaz!«.

 

Imeti v rokah več kot 70 letalskih vozovnic, izgubiti nekaj kondomov zaradi kraje, zaupati kuharju pri pripravi jedi, ki je lahko tudi smrtno nevarna,  obiskati 20 držav in 5 kontinentov, je priložnost, ki ni podarjena vsakomur. Z nekaj sreče in veliko iznajdljivosti, sta si to priložnost priborila Simona in Jure, ki sta vsa svoja doživetja in dogodivščine skrbno ujela v fotografski objektiv in prelila na njun Blog Slovenians travel.

 

Na Popotniškem združenju Slovenije, ki predstavlja Slovenijo v mednarodnem združenju Youth Hostlov "Hostelling International", smo več kot ponosni, da smo lahko podprli takšen projekt, ki je predvsem spodbuda ostalim ljubiteljem potovanj, da se odločijo za podoben podvig.  Znanje in izkušnje, ki jih lahko pridobimo na potovanju, so neprecenljivega pomena. Tudi ostale ljubitelje potovanj, tako mlade kot mlade po srcu, bi želeli spodbuditi, da se odločijo za drugačen način potovanja. Potovanja, ki so poučna in odlična priložnost za drugačen pogled na svet.

 

Želite izvedeti več o njunem potovanju okoli sveta? Obiščite njuno spletno stran www.slovenianstravel.com, poiščite ju na socialnih omrežjih Facebooku, Instagramu ali Twiterju. Vesela pa bosta tudi vašega klica in z veseljem bosta razkrila nekaj sočnih in nepozabnih doživetij z njune poti okoli sveta. 

 

Anja Žepič,

Podpredsednica Popotniškega združenja Slovenije

 

 

Dodatne informacije:

Simona in Jure Čuček

E-mail: jure20@gmail.com

Telefon: 031-550-813 (Jure)

Oglejte si tudi