Logo MojaObčina.si
DANES
23°C
9°C
JUTRI
25°C
6°C
Oceni objavo

Izbirni predmeti na OŠ Duplek

Spoštovani starši in učenci!

Izbirni predmeti so način prilagajanja osnovne šole individualnim razlikam in interesom učencev. So priložnost, da učenci ob lastni izbiri teh predmetov poudarijo in razvijajo svoje močne strani in sposobnosti ter se pri njih dokažejo.
Prijava na izbrane predmete bo možna samo preko spleta, kar pomeni, da morate starši imeti ustrezen dostop do eAsistenta (več tehničnih informacij je spodaj).

Pred vami je nabor predmetov, ki jih lahko izbirate. Preglejte predstavitve, razmislite in izberite.
Učenci, ki boste naslednje šolsko leto obiskovali 4., 5. ali 6. razred, lahko izbirate iz nabora neobveznih izbirnih predmetov (izberete le en predmet). Prosimo vas, da izbiro opravite do petka, 21. 4. 2023.

Učenci, ki pa boste naslednje šolsko leto obiskovali 7., 8. ali 9. razred, pa izbirate iz nabora obveznih izbirnih predmetov (izberete 2 predmeta). Podrobnejša navodila in pojasnila najdete v tej prilogi: Obvestilo_izbirni 2023

Za izbiro predmetov za vašega otroka morate starši imeti potrjen t.i. GDPR račun na eAsistentu. Večina vas to že ima urejeno, če pa še kdo od razrednika ni dobil GDPR aktivacijske kode – pa ga preko elektronske pošte prosite zanjo.

Podrobnejša navodila lahko najdete v lanski objavi – tukaj.


vir: OŠ Duplek

Oglejte si tudi