Logo MojaObčina.si
DANES
13°C
2°C
JUTRI
14°C
-1°C
Oceni objavo

Poziv vsem, ki ste pomagali v času izrednih razmer s COVID-19

V preteklih tednih smo se tudi v naši državi soočali z realnostjo, ki so jo prinesli ukrepi za preprečevanje okužbe s COVID-19. Epidemija nas je postavila pred popolnoma nova dejstva, s katerimi smo se morali v kratkem času soočiti in sprijazniti. Ukrepi, ki smo jih bili deležni na lokalnem nivoju in ki smo jih morali izvajati v duhu preprečevanja širitve okužbe bolezni Covid-19, so se izkazali za uspešne.

Vse to pa ne bi zmogli brez dobrih ljudi, ki ste prepoznali stisko in ponudili podporo, pomoč, predvsem pa občutek varnosti, zaupanja in vedenja, da na tej poti nismo sami. Zato se želimo javno zahvaliti posameznikom, prostovoljcem, vsem, ki ste v teh izjemnih okoliščinah prepoznali potrebo po medsebojni pomoči. Zavedamo se, da zmoremo to le s sodelovanjem, potrpežljivostjo, ljubeznijo, v solidarnosti.

Na prireditvi, ki bo organizirana v soboto 20. junija 2020, s pričetkom ob 10. uri, bi se želeli osebno zahvaliti vsem zaposlenim v zdravstvu, aktivno vključenim pripadnikom gasilcev, aktivno vključenim pripadnikom civilne zaščite, policistom na terenu, trgovcem v živilskih in kmetijski trgovinah ter poštarjem, zato vas vljudno prosimo, da če ste v času izrednih razmer bili vključeni v kakršno koli obliko pomoči, da nam posredujete prijavni obrazec najkasneje do četrtka 18. junija 2020.

ISKRENA HVALA vsem za Vaš trud, čas in izkazano solidarnost. Vaš odziv tudi v takšnih trenutkih, dokazuje, da občani Dupleka znamo stopiti skupaj in si medsebojno pomagati. Vaš odziv in pripravljenost sta nam pomenila ogromno, saj smo le s skupnimi močmi dovolj močni v takšnih izrednih situacijah.

                                           

Iskrena hvala in ostanimo zdravi še naprej.

 

Prijavni obrazec:

PRIJAVNI OBRAZEC

Oglejte si tudi