Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
2°C
JUTRI
14°C
1°C
Oceni objavo

Nasmeh nas nič ne stane, vendar pa lahko marsikomu polepša dan!

V Športnem društvu M-Fit smo v sodelovanju z vizažistko Valerijo Muršec že drugič obiskali varovance Zavoda Hrastovec - Trate. V lanskem letu smo razveseljevali varovance bivalne enote Maribor, tokrat pa smo se odpravili k varovancem bivalne enote Voličina.
Ne moremo si predstavljati, koliko lahko naredimo za sočloveka, dokler ne opazimo, da lahko nekomu, ki mu je življenje namenilo nekoliko drugačno zgodbo, polepšamo dan z enim samim stiskom roke, iskrenim nasmehom in kratkim pogovorom. Prav zato, se v Športnem društvu M-Fit vedno odzovemu povabilu, da obiščemo varovance Zavoda Hrastovec Trate.
In kaj nas lahko razveseli še bolj kot otroški smeh?
Ker je otroški smeh zdravilo za  dušo, so se nam pridružili tudi simpatični učenci 2. razreda OŠ Voličina s super učiteljicama.
Sprva nekoliko zadržani, so se hitro ujeli v ritme Zumbe in zaplesali z nami. Pridno miganje je nagradila vizažistka Valerija  in nas vse, male in velike otroke, okrasila z glitter tattooji.

Da nas varovanci bivalne enote Voličina ne bodo še tako hitro pozabili,  smo jim porisali tudi dvorišče. Otroci so pravi mali mojstri.
Preživeli smo čudovito sončno športno dopoldne, polno pozitivne energije in dobre volje.
Veselimo se naslednjega obiska!

Oglejte si tudi