Logo MojaObčina.si

Dolenjske Toplice

DANES
0°C
-2°C
JUTRI
-2°C
-3°C
Deli

Zaključni roditeljski sestanek

V začetku junija smo na OŠ Dolenjske Toplice izpeljali zaključno prireditev v tem šolskem letu,  na katero smo povabili tudi starše. Skozi kulturni program so učenci predstavili dejavnosti, ki na naši šoli izstopajo, obenem pa predstavili učence, ki so na področju znanja in športa osvojili vidne dosežke. Kulturni program je bil plesno in pevsko obarvan, saj imamo dobre pevce in plesalce. Učenci so se  na tekmovanja pripravljali v okviru dodatnega pouka, reševali so dodatne naloge , veliko pa so naredili tudi doma v popoldanskem času. Ob tem so jim ob strani stali učitelji mentorji, doma pa so bili deležni podpore s strani staršev.

Najuspešnejši učenci v šolskem letu 2015/2016 so: Anej Vovk, 3. mesto na državnem tekmovanju v hitrem računanju in uvrstitev na meddržavno tekmovanje; Krištof Bučar, zlato priznanje iz znanja čebelarstva; Andraž Vrtar, srebrno priznanje v znanju Vesele šole; Luka Čuk, srebrno priznanje v znanju Vesele šole; Marko Topić, srebrno Vegovo priznanje; Aljaž Vovk, srebrno Vegovo priznanje, srebrno priznanje v znanju Vesele šole; Anže Čelič: srebrno priznanje iz znanja čebelarstva; Jakob Lovrin, srebrno priznanje iz znanja čebelarstva; Tomaž Pršina, 10. mesto na državnem tekmovanju v lokostrelstvu; Peter Pršina, zlato priznanje iz čebelarstva; Luka Pršina, srebrno Vegovo priznanje; Tadej Murn, 5. mesto na državnem tekmovanju v lokostrelstvu; Zala Vidic, srebrno Vegovo priznanje; Nejc Bradač, 5. mesto na državnem  tekmovanju v atletiki, športnik šole; Gašper Gorše, 9. mesto na državnem  tekmovanju v atletiki; Jonatan Šenica, 10. mesto na državnem  tekmovanju v atletiki; Barbara Bučar, srebrno Preglovo priznanje, srebrno priznanje v znanju Vesele šole; Barbara Kastelic, srebrno Vegovo priznanje; Nika Nardin, srebrno priznanje iz znanja čebelarstva; Tilen Fink, srebrno priznanje iz znanja čebelarstva; Gašper Pršina, državni prvak v lokostrelstvu; Erik Bele, 3. mesto na državnem tekmovanju v lokostrelstvu; Sara Gril, srebrno Preglovo priznanje, srebrno Vegovo priznanje, srebrno priznanje iz znanja angleščine; Neja Turk, srebrno priznanje iz znanja zgodovine; Manca Kumelj, 3. mesto na državnem tekmovanju v lokostrelstvu, športnica šole; Blanka Gorše, 10. mesto na državnem tekmovanju v lokostrelstvu; Maruša Kavčič Milivojevič, srebrno priznanje iz logike; Jakob Jakše, srebrno Stefanovo priznanje; Matej Šenica, srebrno priznanje iz znanja zgodovine, srebrno priznanje iz znanja o sladkorni bolezni. Učenci, ki so obiskovali interesno dejavnost  Ples so se udeležili regijskega srečanja plesnih skupin in osvojili srebrno priznanje.

Hvala vsem mentorjem in učencem, da so s svojim delom in vztrajnostjo dosegli tako velike uspehe.

Najuspešnejše učence je sprejel tudi župan Občine Dolenjske Toplice Jože Muhič. Poleg zgoraj omenjenih učencev so se ga udeležili tudi učenci devetih razredov, ki so  v vseh letih šolanja izkazali učno odličnost in bili zapisani v zlato knjigo. To so: Sara Gril, Neja Turk, Petra Avsenik, Ana Dular, Eva Špelko, Maruša Kavčič Milivojevič, Niko Homan, Kristjan Zalokar.

Za konec pa še misel Alberta Einsteina, ki je dejal: «Ne pozabite, da so čudovite stvari, ki se jih učite v šolah, delo mnogih generacij. Vse to znanje, ki vam je položeno v roke, je dediščina, ki jo spoštujte, jo bogatite in nekega dne zvesto prenesite na svoje otroke.«

 

Maja Bobnar, prof, ravnateljica OŠ Dolenjske Toplice

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
Digitalni marketing v Slovenij