Logo MojaObčina.si
DANES
9°C
3°C
JUTRI
18°C
3°C
Oceni objavo

Dan odprtih vrat Občine Dolenjske Toplice

Občina Dolenjske Toplice se priključuje akciji "Odprta vrata", ki bo v številnih občinah po Sloveniji potekala 17. februarja. S skupno akcijo želijo občine, vključene v Skupnosti občin Slovenije, opozoriti na številne dobre in uspešne projekte, ki so jih pripelljale do konca ali jih še načrtujejo.

 

Občina Dolenjske Toplice bo v sredo, 17. februarja 2016, od 9. do 17. ure ODPRLA VRATA.

Na ta dan bo mnogo občin po Sloveniji občankam in občanom odprlo vrata svojih uspešnih projektov, od vrtcev, turističnih informacijskih centrov, športnih dvoran, čistilnih naprav, organiziralo različna srečanja ali pogovore ter tako pokazalo, koliko dobrega je bilo narejenega. Na ta način naj bi utrli pot dobremu sodelovanju z občankami in občani še naprej.

Župan Jože Muhič bo s svojimi sodelavci vsem zainteresiranim občankam in občanom ter predstavnikom medijev v okviru dneva odprtih vrat predstavil dosedanje dosežke ter si vzel čas za pogovor tudi o drugih, za prebivalce naše občine pomembnih temah. "Želimo si, da bi skupaj z vami počastili razvoj na lokalni ravni ter skupaj raziskali vaše želje glede razvoja našega lokalnega okolja. Veseli bomo druženja z vami," vabi topliški župan. 

 

Oglejte si tudi