Logo MojaObčina.si
DANES
18°C
4°C
JUTRI
22°C
7°C
Oceni objavo

Polhograjska graščina

Kontaktni podatki

Dosegljivi smo na telefonski številki 031/776-259 ali prek maila info@grad-polhovgradec.si. Naše aktivnosti, pakete in ponudbo lahko spremljate na spletih straneh www.visitpolhovgradec.si in www.grad-polhovgradec.si

Sledite nam lahko tudi na Facebook strani Blagajeva dežela, igrivo zaledje Ljubljane in Instagram profilu @polhograjska_grascina.

Avtobusna postaja Polhov Gradec

Kavarna, turistično informacijski center, prodajalna vstopnic, izposojevalnica e-koles, trgovinica lokalnih izdelkov, čitalnica, igralnica, družabni in prireditveni prostor in še kaj bi ji lahko rekli. Do pomladi smo med tednom odprti od 8.00 do 16.00, med vikendi, prazniki ter za počitnice pa od 10.00 do 18.00.

Poroke v Polhograjski graščini

Edinstven ambient za sklenitevcivilne poroke. Vonj vrtnic in žuborenje vodnjakov poskrbi za nepozaben dogodek. Nudimo celostno storitev; pomoč pri izbiri glasbenikov, floristov, dekoracijo, prevoz, catering itd. Uradne ure za poroke so ob sredah med 12.00 in 17.00 ob obvezni predhodni najavi.

Polhov doživljajski park

Polhu Rogoviležu pomagajte poiskati novi dom! Dogodivščina, primerna za naše najmanjše. Vstopnice za Polhov doživljajski park lahko kupite na dveh lokacijah; avtobusni postaji Polhov Gradec in v Muzeju pošte in telekomunikacij po navedenem urniku. Vstopnica znaša 7 € na otroka.

Zven zaklete grofice

Prva planinska zvočna pot v Sloveniji. Spoznajte zgodbo o Zakleti grofici prek zvokov gozdnih zvočil. Vstopnice za Zven zaklete grofice lahko kupite na recepciji G Design Hotela (Tržaška cesta 330) vse dni in ure v letu. Vstopnica znaša 7 € na otroka.

Prireditveni prostori

Iščete primeren prostor za svoj dogodek? Ponudimo vam lahko prireditveni prostor ob gostišču Pograjski dom, na voljo so tudi prostor ob avtobusni postaji Polhov Gradec in park Polhograjske graščine.

Oglasna panoja na krožišču na Dobrovi

Lokalnim društvom in organizatorjem poleg promocije lastnih dogodkov prek naših kanalov omogočamo lepljene jumbo plakatov na dveh panojih v krožnem križišču na Dobrovi. Za rezervacije in dodatne informacije z nami navežite stik prek elektronske pošte. 

Knjižnica Polhov Gradec

Najdete jo v pritličju Polhograjske graščine. Obratuje ob četrtkih od 17.00 do 19.00 in sobotah od 10.00 do 12.00.


Muzej pošte in telekomunikacij

Dosegljivi na 01/3640-083 ali muzejpt@tms.si

Odpiralni čas od maja do septembra: torek–nedelja od 10.00 do 17.00.

Odpiralni čas od oktobra do aprila: torek–petek, nedelja od 10.00 do 17.00.

Zadnji vstop v muzej 1 uro pred zaprtjem muzeja.

Obratovanje med prazniki in ostale informacije najdete na spletni strani www.tms.si

 

Oglejte si tudi