Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
5°C
JUTRI
15°C
2°C
Oceni objavo

Dogodki in novosti v septembru

Poletje je še tukaj. Vabljeni v prijetno senco grajskega parka, kjer bo tudi septembra v gradu, grajskem parku in okolici poskrbljeno za pestro dogajanje. Veseli smo vsakega vašega obiska.

 

Vabljeni v grajsko knjižnico

Vabimo vas, da si na knjižnih policah naše knjižnice izberete knjigo. Vašega obiska bomo veseli vsak četrtek od 17.00 do 19.00 in soboto od 10.00 do 12.00.

 

Sprehod v preteklost

Pridružite se nam pri ogledu dvorske cerkve. Vrata bomo ponovno odprli v nedeljo, 3. septembra, od 16. do 18. ure. Vodenje je brezplačno. Vljudno vabljeni!

 

Hiša v parku
Hiša v parku bo septembra odprta ob torkih, četrtkih in petkih od 8.00 do 16.00 in ob sredah od 10.00 do 18.00. Lahko si ogledate razstavo Življenje ni praznik, življenje je delovni dan (zbirka predmetov je iz Tehniškega muzeja Slovenije), kupite kakšen spominek ali se osvežite s pijačo ali sladoledom.

Najem prostora za piknike
Vroči poletni dnevi nas vabijo v hlad drevesnih senc in bližino potočkov. Če iščete primeren prostor za brezskrben piknik in še mnogo več, vas vabimo, da nas pokličete in se dogovorite za najem piknik prostora pri Pograjskem domu.

 

Prireditveni prostor pri Pograjskem domu
V soboto, 2. septembra, ob 12.00 vljudno vabljeni na Specialno klubsko razstavo terierjev, jamarjev in prinašalcev. Organizator dogodka je Slovenski klub za terierje.
V soboto, 9. septembra, ob 10.00 vljudno vabljeni na Razstavo govedi in ostalih domačih živali. Organizator dogodka je Govedorejsko društvo Dolomiti.

 

Poroka v romantični Polhograjski graščini, le korak iz Ljubljane
Se želita poročiti v grajskem parku, ki ga obdajajo okoliški hribi, zelenem okolju, stran od mestnega vrveža in gneče? Vabimo vaju, da svojo ljubezen potrdita v objemu Polhograjske graščine. Možen je dogovor za cerkveni obred v župnijski cerkvi Marijinega rojstva ali znameniti gotski cerkvi sv. Petra v Dvoru. Termini porok se usklajujejo glede na prvo prijavo para za posamezno soboto. Pokličita nas, veseli bomo vajinega obiska. 

 

Čaj z grofom Blagajem
Vabimo posameznike in mlade pare, ki bi želeli za nekaj časa postati grof Blagaj ali/in grofica Antonija ter v njunem imenu voditi program Grajske čajanke za goste. Prijava naj vsebuje kratek življenjepis. Zaželeno je znanje tujih jezikov. Vaše prijave sprejemamo na info@grad-polhovgradec.si ali info@dobrova-polhovgradec.si.

 

Pišite, pokličite, spremljajte, za vas smo na voljo:

T: 031 776 259
E: info@grad-polhovgradec.si
www.grad-polhovgradec.si
Spremljajte nas tudi na FB-strani Polhograjska graščina

Pripravile: Julija Buh, Ana Oblak, Nina Slana

Oglejte si tudi