Logo MojaObčina.si
DANES
18°C
4°C
JUTRI
22°C
7°C
Oceni objavo

Zmagovalec setniškega turnirja v malem nogometu je ŠD Šentjošt

Člani ŠD Setnik smo tudi letošnji september organizirali 15. tradicionalni turnir v malem nogometu, ki si ga bomo zapomnili predvsem po odličnem vremenu, velikem številu obiskovalcev in dobrem nogometu.

Turnir je potekal v soboto, 16. 9. 2023, ko se je na igrišču pri OŠ Polhov Gradec zbralo 11 tekmovalnih ekip, med njimi dve domači – ŠD Setnik senior in ŠD Setnik junior. Letos je v sklopu turnirja prvič potekala tudi športna animacija za vse otroke, ki je poskrbela za dodatno popestritev sobotnega popoldneva.

Najboljši vratar turnirja je postal Martin Umek iz ŠD Šentjošt, najboljši strelec Jan Oblak iz ŠD Šentjošt, najboljši igralec turnirja pa Luka Turk iz ekipe Ključavničarstvo Kunc. 3. mesto na turnirju so osvojili člani ekipe ŠD Prvak 1, 2. mesto Ključavničarstvo Kunc, 1. mesto pa ŠD Šentjošt, ki je osvojil tudi simbolični pokal šanka in pokazal, da so na tradicionalnem setniškem turnirju letos resnično pometli z vso konkurenco. Vsem prejemnikom pokalov iskreno čestitamo! Zahvaljujemo se vsem tekmovalcem, obiskovalcem turnirja in pa našim sponzorjem!

 

ŠD Setnik

 

Oglejte si tudi