Logo MojaObčina.si
DANES
18°C
4°C
JUTRI
23°C
8°C
Oceni objavo

Moški balinarski turnir DU Polhov Gradec

Sončna avgustovska sobota, 3. avgusta, nas je pozdravila na balinišču Balinarskega kluba Blagajana, v osrčju Polhovega Gradca. Balinarska sekcija DU Polhov Gradec pod vodstvom Janeza Novaka je pripravila turnir moških ekip 3 + 1. Turnirja se je udeležilo devet ekip iz sosednjih društev. Za dobro in sladko jutro smo poskrbele balinarke, saj smo z veseljem spekle pecivo za tekmovalce. Po kavici sta sledila zbor vseh ekip in pozdrav vsem navzočim. Najprej je tekmovalce pozdravil vodja balinarske sekcije Janez Novak in jim zaželel dobro igro in počutje. Pozdravom se je pridružil tudi župan občine Dobrova - Polhov Gradec Franc Setnikar. Tekmovalce  je pozdravila sodnica turnirja Jelka Železnikar in razložila pravila tekmovanja. Pozdravom se je pridružila predsednica DU Polhov Gradec Cecilija Jarc. Po pozdravu sem  povabila člana Pavleta  Pogačarja s kitaro in smo vsi zapeli pesem Za balinaje si je treba čas uzet! Tako se je turnir začel. Sonce nas je močno grelo, zato smo bili še posebej hvaležni smrekam ob balinišču, ki so nam zagotovile naravno senco. Za dobro kosilo je poskrbel naš član, žar mojster Dane  Remškar.

Rezultati :

  1. mesto – ekipa DU Polhov Gradec 2
  2. mesto – ekipa DU Ig
  3. mesto – ekipa DU Polhov Gradec 1
  4. mesto – ekipa DU BK Zarja

Najboljši bližalec turnirja: Janez Založnik, DU Polhov Gradec

Čestitke vsem ekipam, ki so osvojile pokale. Posebne čestitke pa našim fantom, saj so si zasluženo pribalinali dva pokala. Septembra letos pa naše fante čaka  državno prvenstvo. Želimo jim vse dobro.

Balinarska sekcija DU Polhov Gradec se zahvaljuje vsem, ki so pripomogli k izvedbi turnirja. Posebna zahvala pa gre Občini Dobrova - Polhov Gradec, Frizerstvu Matjaž, Frizerstvu Mis, Pograjskemu domu, Okrepčevalnici Pr' Andrejc in Tonetu in Biserki Pogačar.           
                                          

Za DU Cecilija Jarc

Oglejte si tudi