Logo MojaObčina.si
DANES
13°C
2°C
JUTRI
11°C
6°C
Oceni objavo

Miklavževanje na Dobrovi

Dobrova, torek, 5. Decembra  KUD Dobrova je z vodjo otroške gledališke skupine Majo Zalokar pripravilo sporočilno igrico Rdeči paket, ki si jo je v Kulturni dvorani na Dobrovi ogledalo prek 150 otrok s starši. S pesmijo so nato priklicali težko pričakovanega velikega dobrotnika sv. Miklavža s svojim spremstvom, ki je vse prav vse lepo nagovoril in jih obdaril ter jih ves čas dobro varoval pred parkeljni, ki so iskali tiste najbolj poredne.
Krajevna skupnost Dobrova je organizirala obdarovanje, na pomoč pa so priskočili naslednji donatorji: Občina Dobrova, Atta Peklaj transport in trgovina d. o. o., Siliko, d. o. o., Plevnik, d. o. o, Konstrukcije Kogovšek d. o. o., Vrtni center Eurogarden, Fizioterapija Tezo d. o. o. in 4MK montaža in popravilo pohištva Marjan Kovač s. p. Vsem se na tem mestu iskreno zahvaljujemo za pomoč.  
Ob prihajajočih božičnih in novoletnih praznikih Krajevna skupnost Dobrova vsem občanom želi miru in veselja, novo leto 2024 pa naj vam prinese obilo zdravja in zadovoljstva.

Marjan Pograjc, Krajevna skupnost Dobrova

 

Oglejte si tudi