Logo MojaObčina.si
JUTRI
18°C
8°C
SOB.
25°C
7°C
Oceni objavo

Odvoz nevarnih gospodinjskih odpadkov in odpadne električne in elektronske opreme

Jesensko zbiranje in odvoz nevarnih gospodinjskih odpadkov in odpadne električne in elektronske opreme v Občini Dobrova - Polhov Gradec bo organizirano:

-  na parkirišču pri KS Polhov Gradec 5. in 6. novembra in

-  pri gasilskem domu na Dobrovi 7. in 8. novembra.

Zbiranje nevarnih gospodinjskih odpadkov in manjših kosov OEEO s premično zbiralnico bo potekalo na obeh lokacijah med 9.30 in 17. uro.

V premično zbiralnico oziroma zabojnik za ločeno zbiranje nevarnih odpadkov lahko občani prinesete nevarne odpadke iz gospodinjstev ter manjšo odpadno električno in elektronsko opremo (OEEO), motorna in jedilna olja, akumulatorje in baterije, čistilna sredstva, barve, lake in topila, zdravila in pesticide, kartuše/tonerje, monitorje in računalniške pripomočke, elektronske medije, male kuhinjske aparate, električna orodja, odslužene telefone, žarnice in plinske sijalke, električne igrače.

Občanom bo pri oddajanju odpadkov v pomoč strokovno usposobljen sodelavec podjetja Snaga. Več dodatnih informacij s področja ravnanja z raznimi odpadki lahko dobite tudi na spletni strani Javnega podjetja Snaga: www.snaga.si.

 

Občina Dobrova - Polhov Gradec

 

Oglejte si tudi