Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
6°C
JUTRI
15°C
9°C

Čistilna akcija

Spoštovane občanke, občani!

Obveščamo vas, da bo v soboto, 10. aprila 2021, z začetkom ob 9. uri potekala čistilna akcija. Vabimo vse, ki želite prispevati k čistejšemu okolju, da se nam pridružite.

Čistilna akcija bo potekala na ustaljen način. V prihodnjih dneh bodo znana zbirna mesta in koordinatorji čistilne akcije. Vsako zbirno mesto bo imelo koordinatorja, ki bo skrbel za komunikacijo med in po čistilni akciji. Po končanem čiščenju bo skupini dostavljena tudi malica. Ker bo čistilna akcija potekala v času epidemije, jo bomo izvedli skladno z navodili Nacionalnega inštituta za javno zdravje, ki bodo tisti dan veljala.


Natančnejše informacije v zvezi s čistilno akcijo bodo na razpolago na spletni strani Občine Dobrova - Polhov Gradec (www.dobrova-polhovgradec.si), na letaku, ki ga boste prejeli v poštni nabiralnik, in pri predsednikih krajevnih skupnosti oz. predsednici TD Črni Vrh:
- za KS Dobrova: Franc Smrtnik, ksdobrova@telemach.net
- za KS Polhov Gradec: Janko Božnar, kspolhov.gradec@siol.net
- za KS Šentjošt: Janez Oblak, ks@stjost.si
- za KS Črni Vrh: Simona Košir, tdcrnivrh@gmail.com


V primeru slabega vremena bo čistilna akcija potekala en teden kasneje, v soboto, 17. aprila 2021.Pokažimo, kako pomembna je skrb za okolje in kakšno moč imamo posamezniki, ko se povežemo za skupno dobro. Veselimo se vaše udeležbe!


Občina Dobrova - Polhov Gradec


Všečkaj objavo


Oceni objavo


Oglejte si tudi