Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
4°C
JUTRI
14°C
2°C
Oceni objavo

Povezovanje umetnosti in skupnosti v digitalni dobi

V času, ko je digitalna prisotnost ključna za povezovanje in deljenje informacij, je Kulturno umetniško društvo Dobrova naredilo velik korak naprej. S ponosom predstavljamo prenovljeno spletno stran www.kud-dobrova.si, ki je bila nedavno posodobljena, da bi bolje služila naši skupnosti in obiskovalcem. 
Prenova spletne strani je bila zasnovana z mislijo na uporabnika, s ciljem zagotoviti enostaven dostop do informacij o društvu, njegovih sekcijah in dogodkih. Spletna stran je sedaj bolj pregledna, kar omogoča enostavno navigacijo in dostop do vsebin. 
Ena izmed ključnih prednosti je predstavitev posameznih sekcij društva. Vsaka sekcija, kot so mešani pevski zbor – MePZ, fantovski pevski zbor – FPZ, lutkovna skupina – LutkS, gledališka skupina – GS in športno-umetniška sekcija – ŠUS, ima svojo stran, kjer so predstavljene njihove aktivnosti, cilji in vizija. To omogoča obiskovalcem, da se bolje seznanijo z delovanjem društva in najdejo področje, ki jih najbolj zanima.
Poleg tega je bil dodan koledar dogodkov, ki obiskovalcem omogoča, da se na enostaven način informirajo o prihajajočih dogodkih, kot so predstave, koncerti in delavnice. To je še posebej pomembno za povezovanje lokalne skupnosti in spodbujanje udeležbe na dogodkih, ki jih organizira društvo.
Prenova spletne strani je tudi priložnost za povečanje digitalne prisotnosti društva. Z novimi funkcionalnostmi, kot je možnost kontaktiranja društva preko obrazca ali e-pošte, se odpirajo nove možnosti za komunikacijo in sodelovanje. Če nam želite karkoli sporočiti, nam pišite na kud.dobrova@gmail.com. Veseli bomo vaših pobud in idej.
V KUD Dobrova smo ponosni na našo prenovljeno spletno stran, ki odraža našo zavezanost k povezovanju, ustvarjalnosti in medgeneracijskemu sodelovanju. Vabimo vas, da obiščete našo novo spletno stran in se pridružite naši skupnosti, kjer skupaj prispevamo k dvigu kulture v našem kraju. V KUD Dobrova si želimo novih članov, ki bodo soustvarjali in pripomogli k uresničitvi naših zamisli, zato vas vabimo, da se včlanite v naše društvo. Spremljajte nas, saj kmalu prihajajo novi dogodki.

Uroš Japelj



Oglejte si tudi