Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
9°C
JUTRI
23°C
11°C
Oceni objavo

Pomlad in glasba z roko v roki

Po času krajših dnevov in mrzlih noči vsako leto z marcem pride tudi enakonočje ter kmalu za tem še najlepši praznik naših mater, mamic, babic … Okoli praznika Marijinega oznanjenja ali materinskega dneva se tako še posebej spominjamo svoje mame. Nekateri jih razveselijo z drobnim darilom ali rožicami, mladi glasbeniki Glasbene šole Emil Adamič pa kar z lepimi skladbami. Tako se je v preteklih tednih zvrstilo lepo število internih nastopov pa tudi posameznih gostovanj na prireditvah v domačih krajih.

Mlade glasbenike enot Dobrova in Polhov Gradec v prihodnjih tednih čakajo še zadnji nastopi v tem šolskem letu in seveda izpit. Vsi pa že nestrpno pričakujejo tudi nove učenke in učence, ki se jim bodo pridružili v prihodnjem šolskem letu. Najmlajše še v glasbeni pripravnici, leto starejše pa že pri igranju instrumenta. Saj veste, več nas je, bolj je zabavno. K vpisu vabljeni tudi tisti mladi po srcu, ki ste začutili željo, da se naučite igranja instrumenta.

Brez preizkusa seveda ne gre, a brez skrbi, preizkus je med drugim tudi zato, da se izbere pravi instrument za pravo osebo. Zato vabljeni na vpis v Glasbeno šolo Emil Adamič. Več informacij na info@gs-emiladamic.si



Janez Dolinar, GŠEA


Oglejte si tudi