Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
6°C
JUTRI
15°C
9°C

Testiranje na SARS-CoV-2 s hitrimi antigenskimi testi

Obveščamo vas, da v občini Dobrova - Polhov Gradec poteka testiranje na SARS-CoV-2 s hitrimi antigenskimi testi vsak torek, med 18:30 in 19:30, v ambulanti na Dobrovi.

Cena testiranja s hitrim antigenskim testom je 10 evrov. Testiranje je brezplačno za posameznike, ki so do tega upravičeni.

Vnaprejšnje naročanje na testiranje ni potrebno. S seboj morate imeti osebni dokument in kartico zdravstvenega zavarovanja. Med čakanjem na testiranje obvezno upoštevajte varnostno razdaljo in nosite zaščitno masko. Hitri antigenski testi so namenjeni posameznikom, ki ne kažejo znakov okužbe in se počutijo zdrave, a so vseeno lahko asimptomatski nosilci virusa. Testiranje ni namenjeno potrjevanju bolezni pri posameznikih, ki imajo znake, ki nakazujejo okužbo z virusom. Občani, ki občutijo simptome značilne za koronavirus, naj pokličejo svojega osebnega zdravnika, ki jih bo napotil na PCR test. Testiranje na SARS-CoV-2 s hitrimi antigenskimi testi je namenjeno občanom občine Dobrova - Polhov Gradec.

Za aktualne informacije v zvezi s testiranjem na SARS-CoV-2 s hitrimi antigenskimi testi spremljajte novice in obvestila na občinski spletni strani https://www.dobrova-polhovgradec.si.

Občina Dobrova - Polhov Gradec

Všečkaj objavo


Oceni objavo


Oglejte si tudi