Logo MojaObčina.si
DANES
24°C
10°C
JUTRI
23°C
11°C
Oceni objavo

Spomladanske čistilne akcije

Tudi v letošnjem letu je občina Dobrova - Polhov Gradec pripravljala spomladansko čistilno akcijo, ki občane vsako leto opomni, da vsi nosimo svoj del odgovornosti za čisto okolje. Načrtovana čistilna akcija je bila zaradi takratne prepovedi zbiranja ljudi zaradi preprečevanja širjenja okužb z novim koronavirusom odpovedana, kar pa ne pomeni, da druge čistilne akcije letošnjo pomlad niso potekale.

Nekatera društva, organizacije in posamezniki v občini Dobrova - Polhov Gradec so organizirali lastno čistilno akcijo. S tem so pokazali, da se zavedajo, kako pomembna je skrb za okolje in postali zgled svojim sokrajanom, za kar smo jim lahko hvaležni. Občina Dobrova - Polhov Gradec jih je pri izvedbi čistilne akcije podprla in jim zagotovila rokavice in vrečke za smeti.

Veliko kotičkov v naši občini pa ostaja nasmetenih, zato je pomembno, da vsi prevzamemo odgovornejši odnos do našega planeta in po svojih najboljših močeh prispevamo k lepši in bolj zdravi podobi domačega okolja na vsakodnevni ravni, ne le ob čistilnih akcijah.


Občina Dobrova - Polhov Gradec

Oglejte si tudi