Logo MojaObčina.si
JUTRI
19°C
5°C
SOB.
24°C
6°C
Oceni objavo

[e-novice] EU projekt, moj projekt - vabilo [9. in 10. junij 2017]

Spoštovani,

dolgo bi lahko vsi skupaj naštevali, kaj vse je bilo v Sloveniji narejeno z evropskimi sredstvi. Zgovoren je že podatek, da je bilo iz Evropskega socialnega sklada, Evropskega sklada za regionalni razvoj in Kohezijskega sklada v zadnjih desetih letih sofinanciranih več kot 5.700 projektov, a najbolj so pomembni njihovi učinki na življenja vseh nas. Ti niso časovno omejeni, ampak se s časom multiplicirajo. Z vsakim ustvarjenim delovnim mestom, z vsako vključitvijo posameznika v programe znanja, z vsakim zgrajenim kilometrom ceste, kolesarske poti ali železnice, kvadratnim metrom raziskovalne in izobraževalne infrastrukture, možnostjo boljše zdravstvene oskrbe, z vsako spodbudo podjetjem, itd. ustvarjamo priložnosti za naš skupni razvoj. In o vseh teh uspešnih zgodbah in priložnostih na tem področju v Sloveniji vas obveščamo s kampanjo EU projekt, moj projekt.

 

9. in 10. junija 2017 bo vrata odprlo 12 projektov (v vsaki statistični regiji eden), in sicer v Murski Soboti, Mariboru, Ravnah na Koroškem, v Velenju z okolico, Hrastniku, Sevnici, Novem mestu, Cerkljah na Gorenjskem, Postojni, Cerjah, Kopru in v Ljubljani.

Poleg različnih delavnic, predstavitev in demonstracij bodo za dobro voljo skrbeli tudi Čuki, skupina Tabu, Alenka Godec, Trkaj, 6pack Čukur, Ognjeni muzikanti, z nami bo Tone Partljič, Pijama in mnogi drugi. Zabavne in ustvarjalne delavnice pripravljamo tudi za otroke.

Več o dogajanju na: http://www.eu-skladi.si/sl/aktualno/glasovanje-eu-projekt-moj-projekt-2017

Veseli bomo tudi širjenja informacije po vaših komunikacijskih kanalih.

Lepo vabljeni!

Team Kohezijskega e-kotička!

Oglejte si tudi