Logo MojaObčina.si
DANES
18°C
15°C
JUTRI
23°C
14°C
Oceni objavo

Delavnica Samooskrba z električno energijo

V okviru projekta ENERGETSKA PRIHODNOST, občanom predstavljamo možnost samooskrbe z električno energijo s sončnimi elektrarnami vključno s finančnimi vzpodbudami in sicer v okviru individualne ter skupnostne samooskrbe ter v okviru energetske skupnosti.

Zato vas vljudno vabimo na delavnico SAMOOSKRBA Z ELEKTRIČNO ENERGIJO; ki bo v torek, 14. 2. 2023 ob 18. uri v Volkmerjevem domu kulture Destrnik.

Na delavnici bo ob strokovnjakih iz Lokalne energetske agenture Spodnje Podravje sodeloval tudi strokovnjak iz podjetja Energija plus d.o.o., ki ima na področju sončnih elektrarn in vzpostavljanja samooskrbe nekajletne izkušnje.

Na delavnici se boste seznanili s podtopki pridobivanja soglasij za individualno ter skupnostno oskrbo, možnosti vzpostavitve energetske skupnosti, načini sofinanciranja, ovire pri vzpostavljanju samooskrbe, možnostjo vgradnje hranilnikov in interaktivnih polnilnic električnih vozil ter način vzpostavitve lokalnega pametnega omrežja. 


Delavnica v okviru projekta S skupinsko in individualno samooskrbo z električno energijo v pametno energetsko prihodnost sofinancirata Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvooj in Republika Slovenija v okviru programa CLLD.

Oglejte si tudi