Logo MojaObčina.si

Črenšovci

DANES
2°C
-1°C
JUTRI
0°C
-4°C

Urejanje Kantine

1182
Organizator: Društvo alternativne mladine Bistrica
V primeru slabega vremena bo dogodek prestavljen.
Deli

Akcija ''Urejanje Kantine'' je namenjena urejanju okolice, manjšim popravilom in začetku samoiniciativnih obnovitvenih del na objektih Kantine ob reki Muri na Srednji Bistrici. Prostor je namenjen prireditvam in druženju v naravi, a podlega vplivom časa. Da bo lahko še vsaj nekaj časa služil svojemu namenu, je potrebno začeti urejati njegovo okolico, hkrati pa tudi zunanjost in notranjost objekta. Ker prostor vsaj enkrat letno koristimo tudi sami, smo se odločili narediti začetni korak v pravo smer - naj le ta služi kot nadaljnja motivacija tudi drugim.

Akcija se bo odvijala v okviru vseslovenske prostovoljske akcije ''Dan za spremembe - dan za sodelovanje'' pod okriljem Slovenske filantropije. Dogodek je nastal z namenom spodbujanja ljudi, da aktivno pristopijo k spreminjanju potreb določene skupnosti. Gre za spodbujanje aktivne participacije pri projektih ter razvijanje medsebojnega sodelovanja. Osma tovrstna akcija nagovorja ljudi, da stopijo iz ustaljenih smernic, zavihajo rokave in za en dan postanejo prostovoljci, ter se lotijo konkretnih dejanj.

Tokrat smo pobudo podali člani Društva alternativne mladine Bistrica, nanjo pa so se brez zadržkov nemudoma odzvali tudi člani Brodarskega društva Bistrica.

Z dobrimi idejami, materialnimi sredstvi in/ali delovnimi rokami vabljeni k sodelovanju tudi ostali!

Več informacij dobite na: drustvo.damb@gmail.com

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!