Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
6°C
JUTRI
24°C
8°C
Oceni objavo

Slavnostna seja občinskega sveta občine Cirkulane

V sredo, 1. 6. 2022, ob 18. uri je v kulturni dvorani potekala slavnostna seja občinskega sveta Občine Cirkulane.

Županja Antonija Žumbar je nagovorila navzoče, ki jim je predstavila aktualne investicije in druge projekte zadnjega leta ter vsem čestitala za skupaj in samostojno prehojenih 15 let!

Sejo so prijetno popestrili učenci OŠ Cirkulane-Zavrč: Teja Kolednik, Teo Črnivec in Vito Maučič, ki so nam predstavili svojo raziskovalno nalogo o stripih Mikija Mustra, za katero so prejeli zlato regijsko priznanje, za kar je učencem in mentorici Lauri Mohorko Kumer županja čestitala, naša ušesa pa so pobožali in srce razvedrili grleni glasovi Mladih veseljakov!

Ob tej priložnosti je posebej čestitala in se zahvalila tudi prejemnikom občinskih priznanj: Mateju Žuranu, Stanku Fricu, Francu Milošiču, PGD Cirkulane in Emilu Drevu, kvačkarici občinskega grba v okviru vseslovenskega kvačkarskega projekta Kristini Čefarin, ter z zlato županjino petico nagradila Andraža Petroviča za izjemna priznanja na nacionalni ravni ter odlično delo in trud v osnovni šoli. Poveljnik regijskega štaba Civilne zaščite za Podravje Dragomir Murko pa je ob tej priložnosti podelil srebrni znak civilne zaščite poveljniku Štaba civilne zaščite Občine Cirkulane, Zoranu Dernikoviču.

Še enkrat vsem iskrene čestitke!

Oglejte si tudi