Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
6°C
JUTRI
24°C
8°C
Oceni objavo

Zahvala vsem, ki ste oddali svoj glas

Zahvaljujem se vsem, ki ste oddali svoj glas za naš program za stranko SMC in podprli kandidaturo Jerneja Golc za poslanca v Državni zbor 2018. Iskrena hvala za vaše zaupanje. Vsekakor si bom še naprej prizadeval za projekte, ki so v fazi izvajanja in je za njih že zagotovljen denar,
da se nadaljuje dokončanje AC Draženci-Gruškovje, za revitalizacijo gradu Borl, prestrukturiranje vinogradništva, poslovne cone Cirkulane, Majšperk in Kidričevo, cesta Zavrč-Ormož-Ptuj-Kidričevo-Sl. Bistrica, ureditev dostopa do interneta ter druge ključne projekte za razvoj Haloz in okolice. Zgoraj navedeno bi lažje realiziral, če bi se uspel uvrstiti v državni zbor, a žal tako velikega zaupanja s strani sokrajanov nisem pridobil. Sem pa prepričan, da kjer je volja je tudi pot, zato se bom s somišljeniki še naprej boril za razvojne projekte za Haloze in okolico.

Žal sem v predvolilnem času na svoji koži občutil kršenje nekaterih osnovnih demokratičnih pravil, kot so cenzuriranje objav v javnih občinskih medijih, zavajanje in dezinformacije s strani vidnih članov nekaterih drugih političnih strank. S političnimi strankami, ki gradijo svoj uspeh na manipulacijah namesto na sodelovanju pri ključnih projektih, bo zato težko vzpostaviti sodelovanje. Vsekakor pa bo za državo in nas najbolje, da se čim prej vzpostavi delovanje ministrstev, ker v nasprotnem primeru bomo naslednjo gospodarsko krizo doživeli bistveno prej, kot to pričakujemo.


Čestitke so-kandidatom iz našega volilnega okraja, predvsem tistim, ki v tem trenutku prevzemajo nadaljnjo odgovornost in zastopanje našega območja v državnem zboru RS.

Jernej Golc

Rezultati volitev v državni zbor 2018

Oglejte si tudi