Logo MojaObčina.si
DANES
9°C
4°C
JUTRI
16°C
0°C
Oceni objavo

Martinov pohod planincev in čebelarjev 2022

Kot vsako leto v tem letnem času se tudi letos bliža Martinovo, ki nekako zaključuje jesensko dela v vinogradih, na poljih... Pri nas je zelo priljubljen praznik, še posebno zato, ker se okrog tega dne mošt spremeni v vino, to pa je dober razlog za veselje in praznovanje, pohode in druženja.

Vabimo Vas, da se nam pridružite na Martinovem pohodu v soboto, 12. novembra 2022 ob 9:00 uri izpred osnovne šole Cirkulane.

Na letošnjemu pohodu se nam bodo pridružili čebelarji, tako da bo ta pohod, pohod planincev in čebelarjev. Skupaj nam bo še lepše. Dobrodošli tudi člani drugih društev in ostali zainteresirani občani. Povabljenih je tudi nekaj planinskih društev.

Pot nas bo vodila po označeni Bračičevi poti na Gruškovski hum kjer bo priskrbljeno za dobro kapljico in hrano. Med potjo bo priskrbljeno za kakšno kapljico iz nahrbtnika, po možnosti se ustavimo tudi v kakšni kleti da poskusimo mlado vino.

Pohod bomo zaključili predvidoma med 15:00 in 16:00 uro na izhodišču.

Pot je lahka, primerna za vse generacije. Opremite se vremenu primerno, obujte primerno pohodniško obutev, priporočamo pohodniške palice. Pohod vodi vodnik PZS Vili Jurgec s sovodniki in člani čebelarskega društva Cirkulane.

Zaradi lažje organizacije prosim potrdite svojo udeležbo na 041 554 657 Vili Jurgec in Milan Kolednik na mobilni telefon 031 476 951 do srede, 9.11.2022. Na teh številkah dobite tudi vse ostale informacije.

Veselimo se srečanja z vami!

(vir: planinci-cirkulane.si)


Oglejte si tudi