Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
6°C
JUTRI
24°C
8°C
Oceni objavo

FS Cirkulane zakorakala novim podvigom naproti!

Plesalke in plesalci FS Cirkulane, ki delujemo pod okriljem KD Cirkulane, smo po kratkih poletnih počitnicah spet začeli pridno brusiti pete in trenirati zaspane glasilke. Čaka nas namreč veliko resnega dela. Trenutno se pripravljamo na Folklorne kimavčeve večere 2012, kjer bomo nastopili kar trikrat.

FS Cirkulane je najmlajša  sekcija kulturnega društva Cirkulane, ki ima samo po sebi zelo dolgo zgodovino, več kot 110 let. A  naši prvi koraki so se začeli januarja 2007.

Zbrani smo sami mladi, tako po letih kot po srcih. Druži nas veselje po plesu, petju, smehu ter predvsem dobro srce.

Skušamo  vzpostaviti čim več pristnih stikov in sodelovanj z drugimi folklornimi skupinami. Z veseljem se udeležimo raznih prireditev in proslav, znanih ali manj znanih revij in festivalov.

 

Tudi ti plešeš, poješ ali igraš instrument? Si zabaven /-a, vesel /-a in rad /-a nastopaš?Te veselijo potovanja, sklepanje novih poznanstev, ter spoznavanje domačih in tujih kultur in navad? Potem ne odlašaj in se nam pridruži že ta teden, 6. 9. 2012, ob 19.30 uri, v prostorih večnamenske dvorane v Cirkulanah. Skupaj se bomo zavrteli in zapeli!

 

Oglejte si tudi